• Lampa Stroboscopica Benzina 12.V Lampa Xenon - Yt-7310
Lampa Stroboscopica Benzina 12.V Lampa Xenon - Yt-7310

Preţ: 199.00 RON

Cu TVA
Livrare prin curier
Cod produs: YT-7310-105.29
Returnare in 14 de zile
Descriere produs

yt-7310-27.5300 / Yt-7311-22.7600

lampa Stroboscopica Benzina 12.V Lampa Xenon 8000/min - Yt-7310

descriere:lampa Este Fabricată Din Material Sintetic, în Formă de Pistol. In Interiorul Carcasei Este Montată Lampă de Xenon cu Sistem Electronic Cât şi un Sistem Opticsimplu cu Lentilă Convergentă şi Reflector. Impulsurile de Comanda Lucrului Lămpii Sunt Prelevate Din Sistemul de Aprindere. Alimentarea Lămpii Este Prelevată Din Acumulatorul Autovehiculului.

utilizarea:lampa Serveşte la Verifi Carea şi Reglarea Avansului Dinamic la Motoare cu Benzină.avansul Dinamic Reglat Corespunzător, în Conformitate cu Recomandările Producătorului Motorului, Asigură Puterea Plină a Motorului cu Consum Unitar de Combustibilminimal. Pentru Funcţionare Corectă, Motorul cu Aredere Internă, Necesită Cantitatea de Combustibil Corespunzătoare, Admisie Aer şi Scânteie Electrică,care Aprinde Amestecul în Momentul Poziţiei Optimale a Pistonului în Cilindru. Producătorul Motorului Determină Valoarea Avansului Dinamic în Grade Faţă Depunctul Superior al Pistonului (pms) în Cilindru. De Obiceiu Este Vorba de Câţeva Grade înainte de Pms. Compararea Gradelor, în Timpul Funcţionării Motorului Larelantiu, de pe Volantă Faţă de Grila de Reglaj Permite, în Lumina Lămpii Stroboscopice, Definirea Avansului Dinamic.

procedeul Verificarii Avansului Dinamiccaută pe Motor Amplasamentul Grilei de Reglaj, Care Defi Neşte Avansul Dinamic, Cât şi Semnul de pe Volantă Care Arată Pms şi Curăţă-le de Praf şi de Unsoare.cu Scopul de a Vedea Mai Uşor Semnele, le Poţi însemna cu Ceva Alb, cu Vopsea Sau cu Cretă.in Cartea Tehnică a Motorului, Trebuie Verifi Cat Care Este Avansul Dinamic Recomandat de Producător.porneşte Motorul şi Dă-i Voie să Funcţioneze Câteva Zeci de Minute la Relantiu, cu Scopul de a Prinde Temperatura Lui Normală de Lucru, de Obiceiu Circa 15 Minute.opreşte Motorul.dacă Este Sistem de Reglare în Subpresiune, Trebuie Scos Tubul de Vacuum şi Etanşat.lampa Stroboscoică Trebuie Conectată Conform Schemei. Porneşte Motorul.indreaptă Lumina Lămpii Stroboscopice să Vezi Unde Este Semnul de Avans Dinamic de pe Volantă şi de pe Grila de Reglaj.compară Valoarea Citită cu Datele Din Cartea Tehnică a Producătorului Motorului. Opreşte Motorul.

procedeul Reglarii Avansului Dinamicslăbeşte şuruburile la Decou, învârte încet de Delcou în Dreapta şi în Stânga. Nu Trebuie Scoase şuruburile de Tot, şi nu Scoate Delocul. Surburile Trebuie să fi Estrânse în Aşa Mod încât Delcoul să Nu-şi Schimbe Poziţia în Timpul Funcţionării Motorului.porneşte Motorul şi Dă-i Voie să Funcţioneze Câteva Zeci de Minute la Relentiu, cu Scopul de a Prinde Temperatura Lui Normală de Lucru, de Obiceiu Circa 15 Minute.indreaptă Lumina Lămpii Stroboscopice să vă Uitaţi Unde Este Semnul de Avans Dinamic de pe Volantă, Faţă de Grila de Reglaj şi încet învârte de Delcou înainte şiînapoi Până la Momentul în Care, Semnul de pe Volantă să fi e în Dreptul Marcajului Gradului de Avans Dinamic. Opreşte Motorul.strânge şuruburile şi Piuliţele la Delcou, fi Ind Atent ca Delcoul să Nu-şi Schimbe Poziţia în Timpul Fixării Lui.porneşte Motorul şi Verifi că Gradul de Avans Dinamic. ''yato'' made in Poland

Proprietăți produs
Transportul produselor

Costul transportului este suportat de CUMPARATOR.

Transportul se va efectua prin Curierat Rapid. ( Fan Courier sau Urgent Cargus etc.)

Dupa trimiterea comenzii veti fi contactat(a) de un operator pentru confirmarea comenzii si pentru a va comunica valoarea transportului si a rambursului. Colaboram cu mai multe firme de curierat si vom alege cea mai convenabila solutie de transport in functie de destinatia ceruta de dvs.

Produsele pot fi ridicate direct din Magazinul nostru: Jud. Covasna, Sfantu Gheorghe, Str. Aleea Harniciei Nr.10 Ap.3

Produsele livrate vor fi însoţite de următoarele documente: – factura fiscala în original – chitanta (de la reprezentantul firmei de curierat) – Certificat de Garantie (unde este cazul).

Contravaloarea produsului(-lor) se va achita catre reprezentantul Curieratului sau in avans prin virament bancar.

Pentru produsele si comenzile de valoare mai mare de 4000,00 RON, solicitam AVANS 50%.

In unele cazuri cand greutatea produselor comandate depaseste 100 Kg solicitam AVANS 50%.