• PRELUNGITOR CAUCIUCAT CU TAMBUR 25M - YT-8120
PRELUNGITOR CAUCIUCAT CU TAMBUR 25M - YT-8120

Preţ: 831.81 RON

Cu TVA
Livrare prin curier

Costul transportului este suportat de CUMPARATOR.

Dupa trimiterea comenzii veti fi contactat(a) de un operator pentru confirmarea comenzii si pentru a va comunica valoarea transportului si a rambursului. Colaboram cu mai multe firme de curierat si vom alege cea mai convenabila solutie de transport in functie de destinatia ceruta de dvs.

Cod produs: YT-8120
Returnare in 14 de zile
Descriere produs

Descrierea produsului
Prelungitor pentru constructii si atelier YT-8120, 25 metri lungime, cu 2 prize pentru tensiune nominala ~ 230V, blocare pentru copii si o singura priza pentru tensiune nominala ~ 400V. Ștecherul este un ștecher cu 5 pini, cu o tensiune nominală de ~ 400V. Prelungitor cu protectie termica. Cordonul dintr-o manta de cauciuc din neopren, infasurat pe un tambur din plastic rezistent, face ca prelungitorul sa fie potrivit atat pentru utilizare in interior cat si in exterior, de exemplu pe un santier, intr-o gradina, pe pietele din fata fabricilor de productie. Secțiunea transversală a firelor individuale este de până la 2,5 mm², datorită căreia căderea de tensiune de-a lungul întregii lungimi a prelungitorului este minimă. Acest lucru permite alimentarea fără probleme a dispozitivelor care necesită un curent ridicat, cum ar fi sudori, compresoare sau alte dispozitive care utilizează, de exemplu, motoare cu inducție. Tamburul este montat pe un cadru metalic solid cu maner ergonomic. Mânerul situat la marginea tobei accelerează înfășurarea, iar cârligul atașat cablului la câțiva centimetri în fața mufei permite atașarea acestuia de ex de marginea tobei, ceea ce facilitează foarte mult depozitarea și transportul. a prelungitorului rulat.

tensiune nominală și frecvență: ~ 230- ~ 400V / 50Hz
sarcina maxima ~ 230V: 1200 W - cablu bobinat, 3600 W - cablu derulat.
sarcina maxima ~ 400V: 3000 W - cablu spiralat, 9000 W - cablu derulat.
un cablu de cupru cu cinci fire cu o secțiune transversală de 2,5 mm², lungime 25 m
izolația exterioară din cauciuc neopren este foarte rezistentă la deteriorări mecanice, condiții meteorologice (soare, frig), substanțe chimice (uleiuri de răcire și lubrifiere, benzină sau alcooli etilici și metilici) precum și indiferența față de flăcări
izolația din cauciuc natural este utilizată pentru firele simple
Prizele IP44 rezistente la praf și stropire garantează protecție împotriva umezelii, prafului și nisipului.
Protecția termică va întrerupe alimentarea cu energie la o temperatură a firului de 56 ° C + -5 ° C
protecție pentru copii pentru prize monofazate sub formă de clapete din plastic și un mecanism special îngreunează accesul la deschiderile din priză
Denumirea H07RN-F înseamnă un cablu învelit realizat în conformitate cu standardul armonizat (H), tensiune nominală 450 / 750V (07), cu izolație din cauciuc natural (R), înveliș din neopren (N) și conductori elastici flexibili (-F).

Specificații
Simbol YT-8120
EAN 5906083981203
Marc Yato
greutate (kg) 11.5000

Proprietăți produs
Transportul produselor

Costul transportului este suportat de CUMPARATOR.

Transportul se va efectua prin Curierat Rapid. ( Fan Courier sau Urgent Cargus etc.)

Dupa trimiterea comenzii veti fi contactat(a) de un operator pentru confirmarea comenzii si pentru a va comunica valoarea transportului si a rambursului. Colaboram cu mai multe firme de curierat si vom alege cea mai convenabila solutie de transport in functie de destinatia ceruta de dvs.

Produsele pot fi ridicate direct din Magazinul nostru: Jud. Covasna, Sfantu Gheorghe, Str. Aleea Harniciei Nr.10 Ap.3

Produsele livrate vor fi însoţite de următoarele documente: – factura fiscala în original – chitanta (de la reprezentantul firmei de curierat) – Certificat de Garantie (unde este cazul).

Contravaloarea produsului(-lor) se va achita catre reprezentantul Curieratului sau in avans prin virament bancar.

Pentru produsele si comenzile de valoare mai mare de 4000,00 RON, solicitam AVANS 50%.

In unele cazuri cand greutatea produselor comandate depaseste 100 Kg solicitam AVANS 50%.